Om Havens Blikfang

Hos Havens Blikfang forhandler vi håndplukket kunst og pynt med kant – til haven, terrassen og altanen.

På webshoppen findes både egne produkter, som vi laver under navnet Blomster & Stål samt produkter fra forskellige grossister, kunsthåndværkere og kunstnere.

Bag Blomster & Stål står ægteparret Sine og Rasmus. Vi håndlaver havesmykker i kobber samt havepynt og skulpturer i sortstål. Vi arbejder som udgangspunkt i ubehandlede materialer. Metallerne vil derfor med tiden ændre udseende og få et smukt patineret udtryk.

De øvrige produkter på webshoppen er blandt andet lavet i keramik, glas og jern/rust. Det er en blanding af produkter vi har håndplukket hos grossister, kunstnere, kunsthåndværkere og andre kreative sjæle samt produkter som vi selv har været med til at designe.

Både når vi designer, producerer og håndplukker produkter til webshoppen er vores fokus på produkter til haven, som vi selv er vilde med. Hos Havens Blikfang finder du små og store blikfang, der giver haven personlighed.

www.havensblikfang.dk er en webshop. Vi har ingen fysisk butik, og dermed er det ikke muligt at besøge os og handle hos os fysik, men det er muligt efter forudgående aftale at afhente varer, der købt på webshoppen.